1. Want to see less ads, private areas and be able to post? Register Today to receive all these benefits and more!
Dismiss Notice

Want to see less ads, post content and the ability to buy & sell Oakleys?

Register Today or Login

  1. Oakster

    Oakster Oakley Expert Premium Member Lifetime Member

    Messages:
    2,954
    Trophy Points:
    773
    Hey Guys,
    I recently acquired a premium tower. The lights do not work. Are there common problems with these (wiring, transformer, etc)??

    Thanks for your help!
     
    Shade Station Oakley Sunglasses

    Register to Not see this ad
  2. reggavegga

    reggavegga Oakley Expert

    Messages:
    3,267
    Trophy Points:
    723
    Did you plug it up? lol just kidding. Give more info maybe pics of the tower.
     
  3. Oakster

    Oakster Oakley Expert Premium Member Lifetime Member

    Messages:
    2,954
    Trophy Points:
    773
  4. Oakley4Life

    Oakley4Life Oakley Collector

    Messages:
    1,232
    Trophy Points:
    323
    Well regardless, that case looks sick!
     
  5. Oakster

    Oakster Oakley Expert Premium Member Lifetime Member

    Messages:
    2,954
    Trophy Points:
    773
    Fingers crossed someone on here knows about them as I don't want to replace the transformer unnecessarily.
     
  6. i am rich

    i am rich The Silly Collector!

    Messages:
    3,184
    Trophy Points:
    673
    Nice case.
     
  7. the_owl

    the_owl Oakley Expert

    Messages:
    2,834
    Trophy Points:
    673
    first thing I would do is check voltage on the wires going out. 12v I assume, 110v in the incoming.
     
  8. Oakster

    Oakster Oakley Expert Premium Member Lifetime Member

    Messages:
    2,954
    Trophy Points:
    773
  9. the_owl

    the_owl Oakley Expert

    Messages:
    2,834
    Trophy Points:
    673
    Do you have a test light? If not I would buy a transformer off ebay for like $20
     
  10. OakleyCan

    OakleyCan Oakley Collector

    Messages:
    1,127
    Trophy Points:
    323
    Does this run halogens? Is there a ballast?

    I know the 3.0 cases have ballasts that are prone to fail.