1. Want to see less ads, private areas and be able to post? Register Today to receive all these benefits and more!
Dismiss Notice

Want to see less ads, post content and the ability to buy & sell Oakleys?

Register Today or Login

  1. GH4AU

    GH4AU Carbon Fanatic Premium Member

    Messages:
    5,576
    Trophy Points:
    1,993
    Is anyone else having problems with iOS 7 not sending notifications via Tapatalk? Ever since upgrading to the 5s, I can't get forum notifications sent to me whatsoever. I've enabled them several times, reset the phone, and even deleted and reinstalled the app. Is this happening to anyone else? It's very frustrating when I'm used to getting notifications with no issues.
     
    Shade Station Oakley Sunglasses

    Register to Not see this ad
  2. bad fishy

    bad fishy Oakley Expert

    Messages:
    2,964
    Trophy Points:
    673
    I'm on the 5 with ios7 and haven't experienced any problems with notifications.
     
  3. bad fishy

    bad fishy Oakley Expert

    Messages:
    2,964
    Trophy Points:
    673
    I'm sure you've checked, but just for the sake of asking, did to make sure tapatalk is enabled in the notification center settings?
     
  4. GH4AU

    GH4AU Carbon Fanatic Premium Member

    Messages:
    5,576
    Trophy Points:
    1,993
    Sure did. What's weird is I have been using Tapatalk Pro with no problems up until putting it on the 5s. I just installed the normal Tapatalk and my notifications are working. So the issue is with the Pro version. Odd...
     
  5. bad fishy

    bad fishy Oakley Expert

    Messages:
    2,964
    Trophy Points:
    673
    That is weird. I have pro, but at least if it goes sour I know what to do.
     
  6. GH4AU

    GH4AU Carbon Fanatic Premium Member

    Messages:
    5,576
    Trophy Points:
    1,993
    Yeah, I've been trying to figure it out for days. Finally I gave up and loaded the regular Tapatalk and it's working fine.